E-mail

Hjemmesiden www.soscredit.dk, videre i teksten - Hjemmeside.

En besøgende - en person, der besøger hjemmesiden på internettet.

E-mail bruges til at kommunikere med en besøgende på hjemmesiden. Alle e-mails behandles ved hjælp af forskellige filtre til vira og surrogatpost. Hjemmesiden forbeholder sig retten til at blokere e-mail, som det betragter som forkert.

E-mail kan indeholde reklamer. Hvis du ikke ønsker at modtage reklamer og reklamer fra hjemmesiden, så afvis her eller i afsenderens reklamebrev.

Du skal vide, at du bruger internettet, som er et åbent system, når du sender e-mails og webstedet kan ikke gforsikre dig om, at alle e-mails vil blive modtaget uden fejl, uden skade, ikke vil blive beskadiget og vil være fri for vira og, at de ikke vil gå tabt, ødelagt eller opfanget og / eller dekrypteret. Derfor sender vi ikke personligt identificerbare oplysninger til e-mails.

Indholdet af den sendte e-mail kan være fortroligt og beregnet til den tilsvarende besøgende på webstedet. Hvis du har modtaget en e-mail, der ikke er til dig, tillader denne kendsgerning dig ikke at bruge eller videregive disse oplysninger. Vi beder dig om hurtigt at informere webstedsadministratoren og slette denne e-mail. Enhver uautoriseret brug af indholdet af e-mailen fra webstedet, dets videregivelse eller distribution er forbudt.

Ved at modtage og åbne en e-mail fra webstedet accepterer du alle vilkår og betingelser på webstedet.