En unik tilgang til hver enkelt kunde

Hver kundes applikation evalueres individuelt, derfor er det meget vigtigt, at klienten giver nøjagtige oplysninger under udfyldningen af ansøgningen. Måske efter behandling af ansøgningen vil der blive tilbudt et mindre lånebeløb til klienten.


Om Soscredit

Kreditgrænse for nye kunder op til 500.000 kr.
Minimum tilbagebetalingstid på 1 år. Maksimal tilbagebetalingstid på 15 år.

Lån med en fast rente og tilbagebetalingstid. Betalingsbetingelser ændres ikke efter modtagelse af et lån. Ved kontraktens indgåelse fastlægges lånebeløbet og rentebetalingerne samt tilbagebetalingstiden. Disse betingelser kan ændres under samarbejdet, kun og entydigt efter aftale mellem de involverede parter.

Eksempel: Hvis der vælges et beløb på 10.000 kr. og låneperioden er 12 måneder, vil det samlede betalingsbeløb være: 2.288 kr., hvoraf renter på lånet er 12.288 kr. Max APR (årlige omkostninger i procent) 24,99%.

Et lån på internettet kan være en god løsning i tilfælde af ikke-planlagte udgifter, for eksempel hvis du skal betale for en service eller købe et produkt i dag, hvis der ikke er nogen lånegæld eller hvis lånebetalingen ikke overstiger 40% af din månedlige indkomst. Lån penge ansvarligt.

Hvis lånebeløbet ikke betales inden for den angivne periode, kan långiveren kræve en straffebetaling for det samlede beløb for forsinket betaling for hver forsinkelsesdag. Hvis betaling ikke foretages i en lang periode uden aftale med kreditor, har långiveren ret til ensidigt at overføre inddrivelsen af kredit til tredjeparter.

HVORFOR SKAL MAN VÆLGE SOSCREDIT

Det er rentabelt

Gratis service

Hurtigt

I gennemsnit kan et lån opnås på 15 minutter

Det er tilgængeligt

Kredit er tilgængelig fra 18 år

Fleksibelt

Vælg et månedligt betalingsbeløb

Det er klogt

Få hele beløbet på én gang eller få det i dele

Det er praktisk

Det er muligt at ansøge om et ekstra beløb